Beste smarthus selvrensende robotmopp fra yeedi mop station pro

Etter å ha testet yeedi mop station pro, anbefaler jeg den til folk som liker at huset deres rengjøres daglig, men som ikke har tid til det. 3-i-1-roboten kan støvsuge, feie og moppe hjemmet ditt effektivt.

Fordeler

  • Solid byggekvalitet
  • Effektiv mopping, feiing og støvsuging
  • Selvrensende moppeputer
  • Teppedeteksjonssensorer
  • Minimal menneskelig innblanding er nødvendig
  • Konstante varsler når du bruker appen

Ulemper

  • Mangler LIDAR-kartlegging
  • Automatisering kan være mer sømløs
  • Blir lett flokete

Pris: $599,99

Kjøp nå

Jeg kan ikke understreke nok hvor viktig personlig hygiene og hygieniske omgivelser er for ens helse. Men vi lever i en tid hvor vi alltid har lite tid og skulle ønske vi hadde noen til å gjøre oppgavene våre for oss.

Rengjøring er et ork som bruker mye av tiden vår daglig. Hvis du er som meg og skulle ønske noen renset huset ditt for deg, er yeedi mop station pro det du har lett etter hele tiden.

Yeedi mop station pro anmeldelse: Så enkelt og rent som det blir

yeedi mop station pro er en selvrensende robotstøvsuger som enkelt kan støvsuge og tørke huset ditt. Og renser seg selv automatisk (moppeputer) etter 10 minutter for en flekkfri og hygienisk opplevelse.

Det eneste stedet menneskelig innblanding er nødvendig er å fylle rentvannsbøtten, tømme den skittenvannsbøtten og tømme smussoppsamlingsenheten. Jeg testet yeedi mop station pro i en uke, og jeg er mektig imponert.

Hva får vi i boksen?

Yeedi mop station pro-emballasjen er godt utført, og esken er stor. Den inneholder

  • Robotstøvsuger (som jeg vil referere til som robotmop gjennom artikkelen heretter),
  • Dokkingstasjonen (som huser de rene og skitne vanntankene),
  • Fire vaskbare moppeputer,
  • En kantbørste,
  • Moppekomponent,
  • Feie komponent,
  • Et rengjøringsverktøy,
  • Strømkabel og noe papirarbeid (bruksanvisning, hurtigstartguide og garantipapirer).
yeedi-boks-innhold

Innledende oppsett: Rask og sømløs

Selv om jeg vanligvis hopper over dette trinnet, anbefaler jeg det denne gangen. En grundig lesing av bruksanvisningen og hurtigstartguiden vil ta rundt 15 – 20 minutter. Og tro meg, alt derfra gikk som en lek.

Festing av kantbørsten, fylling av rentvannstanken, plassering av dokkingstasjonen 0,5 meter fra andre gjenstander og til slutt oppstart av Mop Station ble gjort på et par minutter. Det som kom etterpå tok imidlertid en betydelig del av tiden min.

Kartlegging

For å betjene robotmoppen må du installere yeedi-appen. Den bruker Visual SLAM-teknologi og kamerasensorer for å kartlegge huset.

Jeg testet yeedi mop station pro på den ene siden av kontoret vårt, omtrent 620 Sq.ft inkludert skap, bord osv. Kartleggingsprosessen tok rundt 1-1,5 timer.

Kartlegging

Selv om det tar mye tid å kartlegge huset, gjør det en prisverdig god jobb.

Virtuell grense

Når roboten kartlegger rommet, lager den automatisk et kart som tegner virtuelle grenser rundt rommet.

Interessant nok blokkerte jeg halvparten av kontoret med stoler og andre ting under kartleggingen for å lage en fysisk make-do vegg, som fungerte etter hensikten.

endre navn og virtuell grense

Men da jeg testet robotmoppen dagen etter, krysset den romgrensen (som vist på skjermbildet nedenfor), og jeg måtte stå foran robotmoppen slik at den gikk tilbake.

krysse grensen

Vi kan utlede av dette at dersom robotmoppen finner et sted utenfor de kartlagte rommene, vil den forsøke å navigere og rense området.

Selv om du kan forhindre at dette skjer ved å legge til virtuelle grenser og instruere robotmoppen om å unngå områder med tepper, barneområder osv.

Byggekvalitet

Alle yeedi mop station pro-komponentene har solid byggekvalitet, føles førsteklasses å ta på, og har en flott passform og finish.

Under kartleggingen sprang robotmoppen inn i veggene, bena på stoler og bord og alt annet rundt. Likevel har produktet ingen bulker eller riper til tross for at det har en hvit finish. All ære går til antikollisjonsstøtfangeren, som absorberer alt støtet.

Jeg må sette pris på brukerne av polykarbonat av god kvalitet, siden det ikke føles billig eller riper lett. Selv om jeg foreslår, setter du ikke robotmoppen eller vannbøttene (spesielt hvis de er fylte) gjennom en falltest.

Ønsker du et rent hjem når du kommer fra kontoret?

Bare gå til yeedi-appen, så kan du kommandere yeedi mop station pro til å feie og tørke huset ditt med noen få trykk. Takket være automatisering kan du også lage tidsplaner for robotstøvsugeren for å rengjøre huset ditt.

Sjekk ut yeedi mop station pro nå!

Hvor godt rengjør yeedi mop station pro: 3-i-1-handlingen

Hvor godt rengjør yeedi mop station pro

Ja, produktet har god byggekvalitet, kartlegger huset nøyaktig, og så videre. Men hva med dens rengjøringsevner? Fei og mopper den like godt som du og jeg, eller gjør den bedre enn oss? Kan det erstatte et menneske? (Går konseptet med roboter som erstatter menneskelige jobber oppfylt?) Vel, la oss finne ut av det.

Feie-/støvsugeevner

I henhold til instruksjonene i håndboken byttet jeg den forhåndsinstallerte moppekomponenten med feiekomponenten under den første kjøringen.

Under kartleggingsprosessen feide/støvsugde robotmoppen rommene, og til min overraskelse samlet den mye skitt fra gulvet. Takket være en smart plassert kantbørste og hovedbørsten under støvsugeren.

Det kan virke som om jeg oppfører meg overrasket over at et produkt gjør det det er laget for, men det som forbauser meg er at det samlet så mye skitt fra et kontor som rengjøres daglig.

Mopping

En annen evne til robotmoppen er mopping. Moppeputene utfører 180 rotasjoner per minutt med en kraft på 10N. Kraften til 10N skrubber gulvet med nok trykk til å fjerne flekker. Igjen, den gjør en eksepsjonell jobb.

Interessant nok kan du stille inn intensiteten på vannstrømmen for å kontrollere hvor vått eller tørt du vil at robotmoppen skal tørke gulvet ditt. Gir deg mulighet til å tilpasse rengjøringsopplevelsen per gulv, sesong og flekker.

Hva gjør yeedi mop station pro til en spesiell robotmopp

  • Fire vakuumeffektnivåer; selv på det lavere effektnivået trakk robotmoppen inn en god mengde skitt.
  • Automatisk bytter modus (feie/vakuum/moppemodus) når du bytter mellom feie/moppekomponentene.
  • Teppedeteksjonssensorer øker sugekraften til maks i vakuummodus og manøvrerer bort i moppemodus ved deteksjon.

    Teppedeteksjonssensorer fra yeedi

  • Fire anti-fall sensorer hindrer den i å falle av trapper, avsatser osv.
  • Selvrensende moppeputer; robotmop går automatisk tilbake til dokkingstasjonen for å rengjøre seg selv hvert 10. minutt. De rene putene sikrer sømløs og grundig rengjøring samtidig som de begrenser behovet for menneskelig interaksjon.
  • Oppdateringer på yeedi-appen; du vil bli informert om alt, enten du starter en planlagt rengjøringsøkt, sammenfiltrede filler, lite vann eller rørenivå.

Når det gjelder pliktene dine, må du holde yeedi mop station pro ladet. I tillegg må du fylle på rentvannstanken og tømme skittenvannstanken.

Spesielt når vannet i rentvannstanken er tom, stopper robotmoppen i prosessen med rengjøring. Selv om jeg ikke tror det burde skje, og robotmoppen kunne i det minste fortsette å støvsuge.

PS Det ville hjelpe om du regelmessig tømte skittenvannstanken; Hvis du ikke gjør det, vil det føre til grusomt stinkende vann, spesielt hvis det står uten tilsyn i en uke (ikke spør meg hvordan jeg vet dette).

Jeg bør også nevne yeedi mop station pros gjennomsnittlige hindringer. I hastighet den beveger seg, tviler jeg på at den ville skade barn eller kjæledyr eller vesentlig skade ting. Men det går inn i ting.

Batterikapasitet og driftstid

yeedi mop station pro robotmop har et 5200mAh batteri. Og selskapet hevder en kjøretid på 180 minutter på en enkelt lading. Selv antar jeg at det vil variere i henhold til vakuumets effektnivå.

Batterikapasitet og driftstid

I min testing falt robotmoppens batteri til rundt 50 % på en 90-minutters kjøretur. Se på skjermbildet nedenfor (Appen viser 63 minutter, men jeg hadde den i gang fra kl. 9). Så batteriet varer i rundt 150-180 minutter.

Når batteriet tømmes helt, vil robotmoppen gå tilbake til dokkingstasjonen, lade seg selv og gjenoppta rengjøringen når den er ladet.

Er yeedi mop station pro den rette robotstøvsugeren for deg?

iGeekometer

Bygg og design

95 %

Rengjøringsevner

98 %

App brukergrensesnitt

96 %

Batterikapasitet og driftstid

86 %

Valuta for pengene

90 %

yeedi mop station pro er en ganske effektiv og smart robot. Den gjør en fenomenal jobb med rengjøring og kan hjelpe til med å rydde opp hvis du ved et uhell søler litt juice, suppe osv.

En ekstra bonus er de selvrensende moppeputene. Så, kan det erstatte et menneske? Vel, ikke helt ennå. Du må være på vakt, unngå små leker/gjenstander eller filler, og forhåndsfylle/tømme de rene/skitne vanntankene.

I tillegg ville jeg vært mer fornøyd om den hadde en LIDAR SLAM-sensor i stedet for Visual SLAM-sensoren. Til $799 er den ikke akkurat billig og har noen få ulemper, men den utfører oppgaven den var beregnet for effektivt.

Nå kan du ta en informert avgjørelse ettersom nytten av yeedi mop station pro ligger foran deg.

Kjøp nå

Les mer:

  • Appen fungerer ikke eller åpnes på iPhone? Her er 11 virkelige rettelser
  • iPhone-skjermen roterer ikke? Hvordan fikse det
  • Aqara Camera Hub G3 anmeldelse: Et smart og forståelsesfullt sikkerhetskamera

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply