Elegant og lett Pitaka MagEZ-deksel 3 for iPhone 14-serien

Ting å vite om Pitaka MagEZ Case 3

  • Pitaka MagEZ Case 3 er bygget av aramidfiber av romfartskvalitet.
  • Det er verdens tynneste og letteste iPhone 14-deksel.
  • Den har MagSafe SlimBoard-teknologi som muliggjør MagSafe-kompatibilitet.

Fordeler

  • Slank og lett
  • Bygget av aramidfiber av romfartskvalitet
  • MagSafe-kompatibel

Ulemper

  • Minimal beskyttelse
  • Fingeravtrykk magnet
  • Litt dyrt

Redaktørens vurdering: 🌝 🌝 🌝 🌝

Kompatible modeller: iPhone 14 | iPhone 14 Plus | iPhone 14 Pro | iPhone 14 Pro Max

Pris: $59,99

Kjøp nå

Hvis du er på utkikk etter å beskytte din nykjøpte iPhone 14 uten å legge til betydelig bulk til den, kan Pitaka MagEZ Case 3 være et perfekt valg. Det er verdens tynneste og letteste deksel for iPhone 14-serien.

Pitaka prøver sitt beste for å implementere stil og beskyttelse, to aspekter som knapt går hånd i hånd. Dekselet er laget av aramidfiber av romfartskvalitet og gir god beskyttelse. Jeg fikk tak i fem av Pitakas MagEZ Case 3-er laget for iPhone 14-serien, og her er hva jeg synes om dem.

Merk: Dekselene er testet med iPhone 13, da iPhone 14 ikke er ute ennå.

MagEZ Case 3 spesifikasjoner

MagSafe-kompatibel Ja
Vekt 17,3~22,3g
Tykkelse 0,95~1,05 mm
Materialer 600D/1500D aramidfiber
Farger 600D svart/grå
1500D svart/grå
600D Overture
600D Rhapsody
Kamerabeskyttelse Ja, med hevet leppe

Unboxing: Biologisk nedbrytbar emballasje

Etter min erfaring tilbyr premiumprodukter alltid en førsteklasses unboxing-opplevelse. Men vet du hva som er bedre enn en førsteklasses unboxing-opplevelse? Et produkt som kommer i biologisk nedbrytbar emballasje.

Pitaka MagEZ Case 3-emballasjen er 100 % biologisk nedbrytbar.

Byggekvaliteten på emballasjeboksen er solid for å sikre at saken din ikke blir skadet under transport. Jeg elsker det når et merke tar ekte innsats for å ta vare på miljøet og ikke bare bruker miljøet som en unnskyldning for dårlig emballasje.

Emballasjen er minimal. Den har en ytre bokshylse som har detaljer om produktet. Så har vi en forsterket papirboks med MagEZ Case 3, litt papirarbeid og Pitakas signaturjusteringsklistremerker som hjelper til med å forbedre passformen til dekselet hvis behovet skulle oppstå.

Byggekvalitet: Designet med aramidfiber

Pitaka MagEZ Case 3 er bygget av aramidfiber av romfartskvalitet, som er 5 ganger sterkere enn stål. Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men fangsten her er at det bare gjelder på lik vektbasis.

Pitaka hevder at MagEZ Case 3 er den letteste fordi 600D-varianten er bare 0,95 mm tynn og veier 17,3 gram, og 1500D-varianten er 1,05 mm tynn og veier 22,3 g. ‘D’en her står for Denier, en indikator på tettheten til aramidgarnet. 600D-dekslene er tynnere og lettere enn 1500D-dekslene.

Å sette på dekselet gir ikke iPhone noe mer volum, men gjør den mer gripende og gir beskyttelse som en naken telefon ellers ikke ville hatt. Den passer perfekt til iPhone og har hevede lepper rundt den bakre kameramodulen for å beskytte kameraet mot riper når det plasseres flatt på et bord.

Mens dekselet beskytter din iPhone, er det en fingeravtrykkmagnet. Den blir klumpete etter en kort stunds bruk, og jeg har observert dette på tvers av et bredt spekter av karbon-/aramidfiberprodukter.

Grunnleggende daglig beskyttelse

Grunnleggende daglig beskyttelse med Pitaka MagEZ Case 3 for iPhone 14-serien

Siden MagEZ Case 3 er så tynn og lett, hvor mye beskyttelse gir den? Pitaka ønsker ikke å feilaktig markedsføre produktet sitt og har tydeliggjort målgruppen for MagEZ Case 3 på produktsiden.

Det er et godt valg hvis du bare er ute etter grunnleggende daglig beskyttelse, vil ha en elegant veske og kutte ned på å bære ekstra bulk. For å kvalifisere for dette betyr at du allerede tar godt vare på din iPhone og ønsker å beskytte den mot riper, riper og støt.

Men hvis du ikke er forsiktig med enhetene dine og har en tendens til å slippe dem, er dette kanskje ikke det ideelle tilfellet for deg.

MagSafe-kompatibel

MagSafe-kompatibel Pitaka MagEZ-deksel 3 for iPhone 14-serien

Pitaka MagEZ Case 3 støtter trådløs lading og er også MagSafe-kompatibel. Det er gjort mulig ved å bruke Pitakas proprietære MagSafe SlimBoard-teknologi. Ja, selv jeg er forvirret over det faktum at Pitaka kan passe inn i MagSafe-magneter i en formfaktor på 0,95 mm!

MagSafe SlimBoard-teknologien på MagEZ Case 3 har betydelige forbedringer i forhold til forgjengerne, siden den er 27 % tynnere og 35 % lettere. La meg minne deg på at det er tynnere enn et kredittkort!

Jeg er sikker på at du ikke vil stole på meg. Jeg trodde heller ikke på at det var mulig. For å teste dette tok jeg MagEZ Case 3 og festet den til en MagSafe-lader. Ingen iPhone ble brukt i denne testen, og til min overraskelse festet dekselet seg til MagSafe-laderen. Det er en utmerket integrasjon, faktisk.

Bør du få Pitaka MagEZ Case 3?

Mens de fleste kjøpsbeslutninger alltid er subjektive for ens behov, er det ikke noe sikkert svar, og de varierer fra bruker til bruker. Pitaka MagEZ Case 3-dekselet er det ideelle valget for brukere som tar godt vare på iPhone-ene sine.

Hvis du er en som mister enhetene sine ofte, har du det bedre med et støtfangerdeksel eller noe som gir mer beskyttelse. Dekselet har også utskjæringer fra toppen, bunnen og sidene, noe som utsetter enheten for forvitring osv.

iGeekometer

Design

95 %

Bygge

90 %

Beskyttelse

70 %

Valuta for pengene

82 %

Alt MagSafe-kompatibelt tilbehør går også bra med MagEZ Case 3. Så hvis du allerede eier og bruker MagSafe-lommeboken, MagSafe Battery Pack eller annet tredjeparts MagSafe-tilbehør, trenger du ikke å bekymre deg for kompatibilitet. Til en prislapp på $59,99 er Pitaka MagEZ Case 3 ikke veldig billig, men akseptabel siden aramid/karbonfibertilbehør har vært dyrt så lenge jeg kan huske.

Kjøp nå

Pitaka MagEZ Case 3 anmeldelse

Pitaka MagEZ Case 3

4
5
0
1
Pitaka MagEZ Case 3 er verdens tynneste og letteste deksel for iPhone 14-serien. Den er laget av aramidfiber av Aerospace-kvalitet og er MagSafe-kompatibel på grunn av Pitakas SlimBoard-teknologi. Selv om dekselet er sterkt, gir det minimal beskyttelse til din iPhone. Dessuten er det en fingeravtrykkmagnet og priset til en premie.
Pitaka MagEZ Case 3 er verdens tynneste og letteste deksel for iPhone 14-serien. Den er laget av aramidfiber av Aerospace-kvalitet og er MagSafe-kompatibel på grunn av Pitakas SlimBoard-teknologi. Selv om dekselet er sterkt, gir det minimal beskyttelse til din iPhone. Dessuten er det en fingeravtrykkmagnet og priset til en premie.
4,0 vurdering

4/5
Total poengsum

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply