Slik oppdager du falske AirPods Pro

Falske AirPods er i ferd med å bli utbredt på markedet. De er veldig like i utseende som de ekte, noe som gjør det vanskelig å identifisere. Ikke bekymre deg; Jeg er her for å hjelpe. Hvis du ikke kjøper AirPods fra den offisielle Apple-butikken, lær hvordan du oppdager falske AirPods Pro og sørg for at du ikke blir lurt.

  1. Identifiser falske AirPods via iOS-enheter
  2. Bekreft Memoji-gravering
  3. Sjekk serienummeret
  4. Se prisforskjellen mellom ekte og falske AirPods
  5. Finn falske AirPods via emballasje
  6. Test og observer kvalitet

Hvorfor bør du oppdage falske AirPods Pro?

I dag er falske AirPods-modeller på markedet ikke annerledes i kvalitet og utseende. Men til syvende og sist er de bare en billig knock-off. Du vil verken få den autentiske følelsen eller oppleve luksusen og ytelsen til et Apple-produkt.

Dummy AirPods er laget av dårlige materialer og varer ikke lenge som ekte. Lydkvaliteten er heller ikke god, og de har ofte tilkoblingsproblemer. I tillegg vil falske AirPods aldri få noen programvareoppdateringer over tid.

Sist, men ikke minst, kan de også være skadelige for helsen din, da de kan inneholde giftstoffer. Å vite hvordan du oppdager falske AirPods kan redde deg fra å bli duppet og hindre deg i å bli sittende fast med produkter av lav kvalitet. Derfor, la oss forstå hvordan vi kan se om AirPods Pro er ekte.

1. Identifiser falske AirPods via iOS-enheter

De siste oppdateringene av iOS 16 og nyere modeller av AirPods Pro har gjort det enklere å rette opp originalene fra de falske.

  • “Når du kobler en falsk AirPods Pro til enheten din, vil du møte et popup-vindu som sier,” “Kan ikke bekrefte AirPods.” Tvert imot er det sømløst å koble til en ekte AirPod Pro.
  • Det er stor forskjell i ytelsesvarigheten. De falske har en tendens til å miste batterilevetiden mye raskere enn de ekte.
  • Hvis du fortsatt ikke kan se om AirPods er falske, bruk Finn min for å finne AirPods. Denne metoden er eksplisitt begrenset til offisielle produktserier. Derfor vil det ikke være nok for en copycat.

2. Bekreft Memoji-gravering

Det er et unikt triks hvis du er vant til å bestille AirPods på nettet. Apple tilbyr en elegant tilpasningsfunksjon på AirPods-deksler som er fraværende fra en forfalskning.

Memoji-gravering Airpods Pro

Du kan be om å gravere en memoji, tekst eller emoji etter eget valg på AirPods Pro før du kjøper. En gravert AirPod skiller seg ut fra de falske, og det er liten mulighet for tredjepartsnettsteder å tilby tilpasning på falske AirPods.

3. Sjekk serienummeret

Serienumre er unike identifikatorer for hvert produkt. Så det er den enkleste måten å identifisere om det bestemte AirPods-settet er registrert i Apple-katalogen. Du må skrive inn serienummeret på Apples offisielle Sjekk enhetsdekning nettsted.

Det er flere måter å sjekke serienummeret til AirPod-en du bruker. Den første og enkleste er via Bluetooth-innstillinger.

  1. Start Innstillinger → Naviger til Bluetooth.
  2. Trykk på infoikonet ved siden av de tilkoblede AirPods.
  3. Sjekk serienummeret.

    Sjekk serienummeret for å oppdage falske AirPods Pro

  • Sjekk AirPods-dekselet ditt: AirPod-dekselet har også serienumre på overflaten i en lett gråtonet skrift. Den har bleknet til et visst nivå, så husk å observere den nøye. Det kan være en sterk kjennetegn for ekte AirPods siden noen forfalskninger savner disse små detaljene. Bekreft det fra det offisielle nettstedet, selv om et serienummer er til stede.
  • Finn på esken: Emballasjen til AirPods dekker også massevis av detaljer utenfor lokket. Finn et sett med klistremerker på esken, og du kan finne serienummeret rett over produktstrekkoden.
  • Under øreputen: Sjekk AirPods’ høyre del for å få serienummeret. Hvis du bruker AirPods Max, fjern den magnetiske puten fra venstre side av hodetelefonene. Du kan legge merke til serienummeret inngravert der.

4. Se prisforskjellen mellom ekte og falske AirPods

Hvis du kjøper AirPods til en lavere pris, er det mest sannsynlig falskt. Fristelsen av å få ting billigere bringer alle. Det har imidlertid sitt eget sett med risikoer. De prisene på AirPods varierer for ulike modeller. Selv om du kan få eldre modeller med gode rabatter, er de siste dyre.

Så det er lønnsomt å foreta kjøp fra offisielle forhandlere av Apple, slik at du ikke er utsatt for slik svindel. Vær forsiktig når du kjøper AirPods Pro fra tredjepartselgere eller uautoriserte forhandlere, siden de kan selge falske produkter i navnet til tilbudene.

5. Finn falske AirPods via emballasje

Uansett svindlernes perfeksjon, er det umulig å fullstendig replikere de originale AirPods. Så du må nøye observere emballasjen for de minste feilene.

  • Se etter feilstavinger og feil informasjon: Ta en nærmere titt på boksen og prøv å finne stavefeil, feiltrykk eller uvanlig informasjon. Det høres kanskje absurd ut, men det kan være mange grammatiske feil i selve boksen. Hvis du finner den, rapporter den til tredjepartselgeren din, da det er stor sannsynlighet for falske AirPods.
  • Eskens innhold og logo: Hvis du kjøper en original AirPods, vil du motta et garantikort, sikkerhetsblad og en bruksanvisning i esken. Noen få forfalskninger fyller imidlertid kun esken med en manual. Kryssbekreft det derfor før du kjøper. Hvis du finner noe innhold som mangler i esken, kan du se om AirPods er falske.
  • Skrift- og fargekonsistens: Se på håndboken hvis du noen gang legger en hånd på falske AirPods. Du vil legge merke til at skriften er noe lysere enn det Apple tilbyr. Det kan virke perfekt ved første øyekast, men jo mer du legger merke til, vil du innse at det er gjort noen små endringer.

6. Test og observer kvalitet

La oss anta at alt på emballasjen er perfekt til et visst nivå og virker originalt. Men selv om du går glipp av detaljer i boksen, er det fortsatt måter å finne ut om AirPod Pros er ekte.

Sjekk diffusoren

  • Diffusoren er den langstrakte linjen som er forhåndsinnstilt mot den sirkulære IR-sensoren. Plasseringen av diffusorlinjen skal være på linje med sensoren.
  • Grillene i den originale AirPod Pro vil ikke ha en grense rundt diffusorene.
  • Dessuten er grillene i en falsk AirPod godt polert, noe som ikke er tilfelle i en ekte.

Sjekk bunnen av AirPods

Du kan også ta en titt på bunnen av AirPods. Disse magnetaktiverte delene er utformet for å komme i kontakt med dekselet under lading. Hvis AirPod-en din er falsk, vil den ha et ovalt område som dekker mer enn halvparten av basen. Dette området er likt allokert til det autentiske produktet.

Sjekk inskripsjoner

Sjekk L- og R-inskripsjoner for å oppdage falske AirPods Pro

AirPods må ha symbolene L og R gravert på øretelefonene. Så hvis det ikke er tilstede, er dette tegnet på en dummy. Selv om inskripsjonene er synlige, prøv å skrape dem mildt. Hvis det er vanskelig å fjerne, er AirPod original.

Sjekk ladeetuiet

Sjekk det trådløse ladedekselet for å se forskjellen mellom ekte og falske AirPods Pro
  • Ladeporten til AirPods er på linje med metallplater. Den ekte kofferten vil ha et tynt fôr. I mellomtiden vil den falske saken ha en forholdsvis tykk linje.
  • AirPods Pro og AirPods 2 støtter også trådløs lading, som åpenbart mangler i de uoriginale AirPods.
  • Se deretter etter dybden på flippen av saken. De falske AirPods har noe dyp dybde på flippen.
  • Noen få modeller som surfer på markedet har «Assembled in China» gravert på baksiden i stedet for «Designed by Apple in California». Dette sier at stykket du holder i hånden er langt fra originalen.

Farge

Alle faktorer holdes til side; farge er den vanligste differensieringen i AirPods Pro. Helt siden lanseringen har Apple kun gitt ut AirPods i hvit farge. Hvis du får tak i en brikke med en annen farge, må den være falsk.

Sensorer

Sjekk sensoren for å oppdage falske AirPods Pro

Sensorene er blant de viktigste forskjellene mellom ekte og falske AirPods Pro.

Real AirPods Pro har sensorer som registrerer når de er inne i øret, pause eller spille av lyden, eller settes tilbake i etuiet. De har også en kraftsensor på stammen som lar deg kontrollere avspilling, svare på anrop og aktivere Siri.

I kontrast mangler falske AirPods Pro disse sensorene og har en knapp i stedet for en kraftsensor.

Designforskjeller

Apple er kjent for å være veldig ivrige og nøyaktige med produktene sine. Hver og en av deres AirPods er så detaljert at ingen kan se forskjellen. Øretelefonene er ovale, mens du finner sirkulære øretelefoner i falske AirPods Pro.

Vanlige spørsmål

Kan jeg se om AirPods er falske etter vekten?

Selv om vekt noen ganger kan være en indikator på falske AirPods, er den ikke alltid pålitelig. Noen falske AirPods er laget for å etterligne vekten til ekte, så det er best å bruke flere indikatorer for å fastslå ektheten.

Har falske AirPods alltid dårlig lydkvalitet?

Ikke nødvendigvis. Noen falske AirPods er laget for å se ut og høres nesten identiske ut med ekte vare. Så det er viktig å undersøke andre aspekter av AirPods for å fastslå deres autentisitet.

Er det noen avslørende tegn på at AirPods er falske?

Selv om det ikke er noen idiotsikre måter å fastslå ektheten på, er det noen vanlige tegn på at AirPods kan være falske. Disse inkluderer emballasje av dårlig kvalitet, inkonsekvenser i merkevarebygging eller materialer, og forskjeller i lydkvalitet eller funksjonalitet sammenlignet med ekte AirPods.

Si NEI til svindlere!!!

De falske AirPods kan se overbevisende ut, men det er flere avslørende tegn å se opp for. Heldigvis kan du nå enkelt oppdage falske AirPods og sikre at du får det beste kvalitetsproduktet. Jeg foreslår alltid at du kun kjøper fra en autorisert Apple-forhandler. Vær også forsiktig når du kjøper AirPods på nettet.

Takk for at du leste, og jeg håper du har fått det du lette etter.

Les mer:

  • AirPods holder pause tilfeldig? 6 måter å fikse det på!
  • Beste deksler for AirPods Pro 2
  • Slik bruker du åpenhetsmodus på AirPods Pro og AirPods Max

Forfatterprofil


Yash Tiwari - Forfatter

Yash

Innholdsforfatter


iGeeksBlogg

| Nettsted

Yash er et drevet individ med en lidenskap for teknologi og dens innvirkning på vår verden. Målet hans er å utdanne og informere andre om de nyeste fremskritt innen teknologi og hvordan de kan være til nytte for samfunnet. I konsonans er han dypt hengitt til anime og Marvel Cinematic Universe, om ikke skriving.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply