Hva du skal gjøre hvis Facebook-låseprofilen ikke vises

Raske løsninger

Hva du skal gjøre hvis Facebook-låseprofilen ikke vises

  • En Facebook-profil kan ikke låses hvis den profesjonelle modusen er slått på.
  • Bare hovedprofilen kan låses og ikke noen tilleggsprofiler knyttet til kontoen.
  • Låseprofilfunksjonen er ikke tilgjengelig i alle land.

Merk: Du bør oppdatere Facebook-appen og tømme cachen (kun Android) før du prøver løsningene nedenfor.

Løsning 1: Slå av profesjonell modus

En av hovedårsakene til at Lås profil-alternativet ikke vises for kontoen din kan være profesjonell modus. Hvis du er aktiv på profilen din, kan du ikke låse den.

Følg disse trinnene for å sjekke om den er slått på og slå den av:

Trinn 1: I Facebook-appen på Android eller iPhone, trykk på profilbildeikonet øverst til høyre og trykk deretter på navnet ditt.

Trinn 2: Trykk på ikonet med tre prikker under profilbildet.

Trinn 3: Trykk på Slå av profesjonell modus. Hvis du ser Slå på profesjonell modus, betyr det at den ikke er aktiv på profilen din.

Husk at når du slår av profesjonell modus, vil ikke vennene dine, følgere og andre ting som innhold på profilen din endres. Du vil imidlertid miste tilgangen til innsikt og inntektsgenerering.

Les også: Lær hvordan du sjekker når en Facebook-profil ble opprettet.

Fix 2: Prøv fra en annen enhet

En annen ting du bør prøve er å sjekke alternativet fra en annen enhet. Hvis du for eksempel sjekker fra en Android-enhet, prøv fra en PC eller iPhone eller omvendt. Noen ganger er en funksjon tilgjengelig på den ene plattformen, men ikke på den andre.

Les også: Lær hvordan du logger ut av Facebook på alle enheter.

Fix 3: Logg ut og logg inn

Hvis løsningen ovenfor ikke fungerer, bør du prøve å logge ut fra Facebook-kontoen din. Noen ganger legger utlogging og innlogging nye funksjoner til kontoen.

For å logge ut fra Facebook-appen, trykk på profilbildeikonet øverst. Rull deretter ned og trykk på Logg ut. Start telefonen på nytt og logg på igjen.

Fix 4: Bruk VPN

Alternativet Lås profil på Facebook er ikke tilgjengelig for alle land. Det er en sjanse for at hvis du ikke ser det på profilen din, kan dette være årsaken. Det du kan gjøre er å bruke en VPN for å endre landet ditt til India, Nepal eller Bangladesh der det er tilgjengelig. Først, logg ut fra Facebook-kontoen din, bruk VPN for å endre landet ditt, og logg deretter på igjen.


Posted

in

by

Tags: