Ultrahuman ring forteller nå hvor mange timer med ideell søvn du mangler

© Ultrahuman

I løpet av helgen har Ultrahuman introdusert et par nye funksjoner til sine smarte ringer, som hovedsakelig er Body Signal og Sleep Debt. Selskapets nye smarte ringsporingsverktøy er allerede tilgjengelig gjennom en programvareoppdatering på Ring Air.

  • Les også: Beste smarte ringer å kjøpe i 2024

Ny visualisering av helsedata på Ultrahuman smarte ringer

Ultrahuman beskriver Body Signal som en funksjon som gir mer nøyaktig innsikt i helsen din ved å bruke og kombinere beregninger som energinivåer, restitusjonstilstand og søvngjenoppretting. De kombinerte dataene fra disse forskjellige biomarkørene genererer trender, som trinn, kalorier og søvn, og periodiske oppsummeringer av aktiviteter.

Trendene vises i grafiske diagrammer på mobilappen, der brukere kan velge ukentlige trender og se gjennomsnitt av beregninger samt bla gjennom historikken.

Ultrahuman smart ring nye funksjoner

Ultrahuman legger til nye Body Signal and Slept Debt-funksjoner til sine smarte ringer / © Ultrahuman

Det andre tillegget er Slept Debt som gjenspeiler den samme funksjonen som finnes i Garmin fitness trackere og smartklokker og Whoop tracker (anmeldelse).

I utgangspunktet gir det brukere personlige søvnmønstre og anbefalinger for bedre å administrere søvnen. Dette er mulig ved å bruke en 14-dagers rullende registrert gjennomsnittlig søvnvarighet som en baseline og deretter gi brukerne innsikt som om du er fratatt søvn eller ikke, og hvor mye søvntid du trenger for å oppnå de ideelle tallene.

Overgang til våken tilstand og lurdeteksjon om natten

Ved siden av de to nye sporingsfunksjonene la Ultrahuman til Morning Alertness og Shift Work Mode for noen uker siden. Førstnevnte presenterer en daglig morgenrapport over hvor mange minutter du trenger for å gå over til en fullstendig våken tilstand. I mellomtiden integrerer sistnevnte fleksibel søvntiming og lurdeteksjon om natten.

Alle disse funksjonene er allerede tilgjengelige for Ultrahuman Ring Air, og i motsetning til på Oura Rings, er disse gratis og krever ikke abonnement. Det er også interessant å se Ultrahuman utvide funksjonene til sin smarte ring etter at Samsung lanserte Galaxy Ring (anmeldelse) forrige uke.

Hvilke av disse funksjonene ønsker du å legge til på din bærbare som en smartklokke? Gi oss beskjed i kommentarene.


Posted

in

by

Tags: