Sirkel for å søke: Hvordan oversette ved hjelp av AI på Samsung-telefoner

© nextpit

Med Galaxy AI lanserte Samsung en AI-plattform med Galaxy S24-serien som inkluderte flere fantastiske funksjoner som «Circle to Search». Denne funksjonen har nå lært seg å oversette. Vi viser deg hvordan du utfører øyeblikkelige oversettelser på kompatible smarttelefoner.

Galaxy AI tilbyr oss imidlertid allerede noen få praktiske triks. Jeg tok en titt på AI-funksjonene på min Samsung Galaxy S24 Ultra (omtale) og Circle to Search, som nå også er tilgjengelig på Google Pixel 8, er faktisk en av de mange med størst potensial.

  • I humør for mer AI? Dette er for tiden de kuleste AI-funksjonene for smarttelefoner

Hvis du ikke er kjent med funksjonen, kan du sirkle rundt en del av et bilde som vises og automatisk motta mer kontekst fra Google. Du vil med andre ord få en forklaring på hvilket produkt det er, bygningsnavnet, eller hva som kan sees på bildet, med tilleggslenker. AI-ekspertene hos Google, som introduserer funksjonen til andre Samsung-telefoner, utvidet nylig denne funksjonen. Dette betyr at du nå kan bruke Circle to Search for å oversette hvilken som helst tekst til et hvilket som helst språk på dobbelt rask tid.

Hvordan umiddelbare oversettelser fungerer med Circle to Search

Generelt, akkurat som Circle to Search, fungerer oversettelsesfunksjonen overalt på en kompatibel smarttelefon. Det spiller ingen rolle om du leser et Word-dokument, chatter på WhatsApp eller bare leser en hjemmeside. Ett trykk er nok til å aktivere Circle to Search og et sekund senere kan du lese ønsket tekst på språket du ønsker.

Få en umiddelbar oversettelse uansett hvor du er.

De umiddelbare oversettelsene fungerer hvor som helst på smarttelefonen din uten at du forlater appen. / © nextpit

La meg kort forklare hvordan det fungerer. Det er virkelig en barnelek:

  1. Trykk lenge på hjem-knappen nederst på navigasjonslinjen for å aktivere AI-søket. Hvis du har aktivert bevegelsesnavigering, kan du også starte søket med et langt trykk på linjen nederst i midten av skjermen.
  2. En Google-søkelinje vises, hvor du trykker på oversettelsesikonet helt til høyre.
  3. Du kan nå velge språket som teksten skal oversettes til.
Alt som trengs er et enkelt trykk for å oversette tekst til ønsket språk.

Med et enkelt trykk kan du oversette tekst til hvilket som helst språk du vil. / © nextpit

Som du kan se fra skjermbildene, er det praktisk talt et uendelig antall språk tilgjengelig for deg, selv om jeg fortsatt synes at Google Translate som brukes her ikke oversetter like perfekt som andre oversettelsesmotorer som DeepL. Det er imidlertid nok å oversette en tekst raskt, uten at du trenger å forlate appen eller å lagre et skjermbilde først.

Spør du meg er dette et praktisk scenario som vil få meg til å bruke Circle-to-Search-funksjonen oftere i fremtiden enn jeg har gjort så langt. Hvis funksjonen fortsatt er utilgjengelig på din Samsung-smarttelefon, ta en titt på denne artikkelen for å vite om smarttelefonen din også vil motta Circle to Search med OneUI 6.1-oppdateringen.

Logisk sett er ikke dette den eneste måten å oversette tekst på smarttelefonen, men det er kanskje den som fungerer enklest og raskest. Har du allerede eksperimentert med Circle to Search, eller foretrekker du andre Galaxy AI-funksjoner? Gi oss beskjed i kommentarene.


Posted

in

by

Tags: