Nye mini-PC-er fra Geekom tilbyr ytelse i en kompakt størrelse

© Geekom / Collage: nextpit

Hvis du trenger mer kraft på hjemmekontoret eller til spilling, men ikke har mye plass, bør du være oppmerksom nå. Med de splitter nye mini-PC-ene fra Geekom* du får akkurat det. Ekstra ytelse i en kompakt formfaktor. Finn ut hva som gjør de nye modellene så spesielle i denne artikkelen.

Disse små datamaskinene er spekket med toppteknologier og har høy ytelse. Geekom har nå introdusert GT1 Mega og MEGAMINI G1. MEGAMINI G1 er spesielt skreddersydd for spillernes behov, mens GT1 Mega er designet for å gjøre hverdagen enklere med en AI-brikke.

Perfekt for spillere: MEGAMINI G1

De mini PC* er tilgjengelig med enten en Intel Core i7- eller i9-prosessor. i9-prosessoren er utstyrt med 14 kjerner og når en maksimal hastighet på 5,4 GHz. Avhengig av versjonen tilbyr Mini-PCen maksimalt 2 TB SSD-minne og 32 GB DDR5 RAM, som kan utvides opp til 64 GB.

Geekom Megamini G1 SFF PC

Vannkjølt, kompakt og kraftig. / © Geekom

NVIDIA GeForce RTX 4060 grafikkprosessor sikrer kraftig ytelse og jevn spilling. Den støtter ray tracing og DLSS 3 for en optimal spillopplevelse. Med dimensjoner på 255 x 150 x 150 mm passer PC-en virkelig inn i ethvert oppsett. MEGAMINI G1 har et kompakt vannkjølingssystem for å tåle selv de hotteste spillene uten å feste en luftstråle til skrivebordet.

For best mulig tilkobling har MEGAMINI G1 totalt 15 porter. Disse inkluderer to USB 3.2 Gen 2, to USB 3.1 Gen 1, en 2,5G Ethernet og to HDMI 2.0-kontakter. Du kan utvide minnet via et SD-kortspor. For å fullføre den trådløse tilkoblingen tilbyr mini-PC-en Wi-Fi 6E og Bluetooth 5.2.

Det er dette som gjør GT1 Mega så imponerende

Med dette kraftsenteret har du også valget mellom en Intel Core Ultra 9- eller Ultra 7-prosessor, hver med 16 kjerner. Ultra 9 tilbyr opptil 5,1 GHz med 2 TB SSD og 32 GB RAM-minne. Ultra 7 kommer med 4,8 GHz og 1 TB SSD pluss 32 GB RAM. RAM-minnet til disse modellene kan også utvides til opptil 64 GB.

Her er det installert et Intel Xe LPG-grafikkort, som er en forbedret versjon av Intel Iris Xe. Den maksimale turbofrekvensen på 2,35 GHz sikrer at du også kan nyte AAA-spill som Fortnite på denne mini-PCen. Med en maksimal effekt på 65 W fungerer prosessoren, grafikkortet og Intel AI Boost NPU i perfekt harmoni. Med GT1 Mega kan du redigere videoer og bilder raskt og enkelt.

Du kan koble maskinvaren til de to HDMI 2.0-, to USB 4.0-, fem USB 2.0 Type-A- og en USB 3.2 Gen 2-porter. Wi-Fi 7 og Bluetooth 5.4 fullfører pakken.

Dette er hvor mye Geekom Mini PC-ene koster

Du må grave litt dypere i lommen for den avanserte teknologien til de nye Geekom-modellene. Du kan forhåndsbestille GT1 Mega nå, og den vil bli levert i slutten av september. Versjonen med Ultra 7-prosessoren koster 999 dollar. Imidlertid tilbyr produsenten for øyeblikket $100 rabatt, så du betaler $899. Ultra 9-versjonen koster $1099. Den er for øyeblikket tilgjengelig for $999. Med koden «NextpitGT1» kan du spare ytterligere fem prosent på bestillingen din frem til 25. september.

Du kan bare for øyeblikket støtte og forhåndsbestille MEGAMINI G1 via Kickstarter*. Prisen starter på $1599. For modellen med i9-prosessor betaler du $1799. Mini-PC-en forventes å nå deg i november.

Hva synes du om mini-PCer? Liker du dem eller foretrekker du konvensjonelle tårn-PCer?

Denne artikkelen er en del av et samarbeid mellom nextpit og Geekom. Dette samarbeidet har ingen innflytelse på Nextpits redaksjonelle mening.


Posted

in

by

Tags: