Fitbit-klokker får smartere helseinnsikt med Gemini-oppdatering

© nextpit

Siden Google kjøpte Fitbit, har det gjort flere endringer for å integrere merkevaren og teknologien i Fitbits enheter. En av de siste oppdateringene er introduksjonen av Fitbit Labs, drevet av Googles Gemini-teknologi.

  • Les også: Google Gemini Live-anmeldelse

Fitbit Labs er en eksperimentell plattform der Fitbit-brukere kan prøve ut nye funksjoner før de blir offisielt utgitt. Den lar også brukere gi tilbakemelding om disse funksjonene for å hjelpe dem med å forbedre dem.

Den første funksjonen som er tilgjengelig i Fitbit Labs kalles “Insights Explorer”, som bruker AI for å gi personlig helse- og treningsinnsikt basert på dataene fra Fitbit. Den kan svare på spørsmål om aktiviteten og helsen din og gi nyttige bilder som diagrammer og grafer. Denne funksjonen er avhengig av Googles Gemini-modeller for å forstå og svare på brukernes spørsmål.

Googles Fitbit Labs

Google lanserer Fitbit Labs-initiativet, og tilbyr eksperimentelle funksjoner til utvalgte brukere. / © Google

Slik registrerer du deg for og får tilgang til Fitbit Labs-funksjoner

For å få tilgang til Fitbit Labs må du kanskje registrere deg i programmet gjennom Fitbit-appen, og noen funksjoner kan kreve et Fitbit Premium-abonnement. Husk at disse funksjonene er midlertidige og kun tilgjengelige for utvalgte brukere. Google har ikke bekreftet om lignende alternativer vil komme til Pixel Watch.

Er Fitbit Premium verdt det for Fitbit- og Pixel-enheter? Fortell oss gjerne hva du synes!


Posted

in

by

Tags: