10 beste VPN for Mac i 2022 (gratis og premium)

10 beste VPN for Mac i 2022 (gratis og premium)

Selv om macOS er langt sikrere og mer stabilt enn Windows, betyr ikke dette at det kan forhindre alle slags sporingshendelser. I likhet med Windows, Android og iOS kan macOS-brukere også bruke et virtuelt privat nettverk for å forhindre datasporing og skjule IP-adresser.

Heldigvis har du mange valg angående de beste VPN-ene for MAC. Det er både gratis og premium VPN-versjoner tilgjengelig for macOS også. Hvis du ikke vet, er VPN eller Virtual Private Network en prosess for å etablere en beskyttet nettverkstilkobling mens du bruker et offentlig nettverk.

Å slå på en VPN på MAC-en din skjuler IP-adressen din og blokkerer mange sporere fra nettet. Den tildeler også en annen IP-adresse til MAC-en din som hjelper deg med å fjerne blokkering av blokkerte nettsteder og apper.

Liste over 10 beste VPN-er for MAC

Derfor, på jakt etter de beste VPN-ene for MAC, kan du finne denne veiledningen veldig nyttig. Nedenfor har vi delt noen av de beste VPN-ene for MAC. Listen inkluderer både gratis og premium VPN-er for MAC. La oss komme i gang.

1. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN er en av de beste og eldste VPN-ene for Mac tilgjengelig på nettet. Det er også en av de største VPN-serverleverandørene globalt, siden den har sine VPN-servere tilgjengelige i nesten alle land over hele verden.

Secure VPN er fullt kompatibel med MacBook for Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave og High Sierra.

Hvis vi snakker om funksjonene, tilbyr premiumversjonen av ExpressVPN deg 3000+ servere på 160 lokasjoner spredt over 94 forskjellige land.

2. NordVPN

NordVPN

NordVPN kan være det beste valget for deg hvis du er en gamer og ser etter den beste spill-VPN for Mac. Det er en av de raskeste VPN-tjenestene som er tilgjengelige for Mac.

Premiumversjonen av NordVPN tilbyr deg 5200+ servere spredt over 62 land. Den har også sin klient tilgjengelig for andre operativsystemer som Linux, Android, iOS, Android TV, FireTV, etc.

Alle serverne til NordVPN var godt optimalisert og gir bedre hastighet uten IP-lekkasje.

3. Surfshark

Surfshark VPN

Surfshark er en topprangert VPN-tjeneste som hovedsakelig brukes til å fjerne blokkering av strømmesider og til spill. Den nyeste versjonen av Surfshark kan enkelt fjerne blokkeringen av populære videostrømmetjenester som Netflix, Hulu, Prime Video, etc.

Surfshark tilbyr over 3200+ høyhastighets RAM-baserte servere, som ikke bare fjerner blokkering av store strømmesider, men også kan forbedre strømmehastigheten.

Noen andre funksjoner i Surfshark inkluderer en streng policy uten logg, en multi-hop-funksjon som ruter forbindelsen din via to forskjellige VPN-servere, GPS-spoofing for Android-enheter og mer.

4. VyprVPN

VyprVPN

Hvis du søker etter en rimelig VPN-app for Mac-datamaskinen din, så se ikke noe annet enn VyprVPN. Gjett hva? VPN-appen for Mac tilbyr deg alt du trenger for en VPN, og alle planene for den var svært rimelige.

I motsetning til ExpressVPN og NordVPN, som tilbyr tusenvis av servere, tilbyr den kun 700 servere i 70 land. Selv om den har begrensede servere, gjør de bedre surfing og strømmehastighet.

VPN for MAC kan fjerne blokkeringen av alle nettsteder og tjenester du kan tenke deg og støtter 30 samtidige tilkoblinger.

5. ProtonVPN

ProtonVPN

ProtonVPN er en gratis VPN for Mac som tilbyr deg anstendige sett med funksjoner. Gratisversjonen av ProtonVPN har begrensede servere, men de låser opp de blokkerte nettstedene og tjenestene.

Hver ProtonVPN-plan, inkludert den gratis, har en kill switch og tracker-blokkering. Så hvis du leter etter en gratis VPN-app for å komme i gang, kan ProtonVPN være det beste valget for deg.

Serverne til ProtonVPN var ofte veldig overfylte, men de har høy hastighet og følger en streng policy uten logg.

6. IPVanish

IPVanish

IPVanish er en premium VPN-applikasjon for Mac som tilbyr deg over 1300+ servere spredt over 60 land. VPN-servertilkoblingene er raske og veldig stabile.

Hvis vi snakker om sikkerhet, har IPVanish 256-biters AES-kryptering for å beskytte forbindelsen din, og den tilbyr deg en kill-switch, DNS-lekkasjebeskyttelse og IPv5-lekkasjebeskyttelse.

IPVanish er ofte det mest foretrukne alternativet for torrenting og videostreaming, og appene er tilgjengelige for nesten alle plattformer.

7. CyberGhost

Cyberghost VPN

CyberGhost pleide å være en gratis VPN-tjeneste for Mac, men nå har den bare premium-planer. Premium-planene til CyberGhost er dyre, i det minste sammenlignet med de fleste VPN-ene som er oppført i artikkelen.

Imidlertid, hvis du planlegger å kjøpe VPN for lengre bruk, kan du velge den 3 svært rimelige årsplanen. Hvis vi snakker om funksjonene, gir CyberGhost deg lynraske VPN-hastigheter og har servere på 100 steder i 91 land.

Bortsett fra det, tilbyr CyberGhost deg også noen få andre viktige sikkerhetsfunksjoner som offentlig WiFi-beskyttelse, nettbeskyttelse med 256-bit AES-kryptering og mer.

8. Privat internettilgang

Privat internettilgang

Privat internettilgang er en premium VPN på listen som kan sikre dataene dine og skjule identiteten din på nettet. Du vil ikke tro det, men Private Internet Access tilbyr deg mer enn 33000+ servere i 73 land; dette er sannsynligvis høyere enn noen annen VPN-tjeneste på listen.

Med slike enorme servervalg kan du enkelt få ekstra personvern og låse opp geobegrenset innhold ved å koble til servere fra forskjellige regioner.

Bortsett fra serverne, tilbyr Private Internet Access deg også flere nettverkskonfigurasjonsalternativer, for eksempel å angi egendefinerte DNS-innstillinger, portvideresending, eksterne porter, proxyer og mer.

9. Raskeste VPN

Raskeste VPN

FastestVPN er kanskje ikke et veldig populært alternativ på listen, men det er fortsatt en av de beste Mac VPN-ene du kan bruke i dag. VPN-appen er designet for nybegynnere som ikke vet hvordan VPN fungerer.

FastestVPN er ekstremt enkel å bruke og har en ryddig design. Den tilbyr deg 500+ servere spredt over 84 land.

Noen andre funksjoner i FastestVPN inkluderer en drepebryter, smart tunnelering og DNS-lekkasjebeskyttelse. FastestVPN er en utmerket VPN for Mac i 2022 som du kan bruke i dag.

10. Avira Phantom VPN

Hva er Avira Phantom VPN?

Avira Phantom VPN har både gratis og betalte planer. Gratisversjonen av Avira Phantom VPN tilbyr deg 500 MB VPN-båndbredde hver måned, sammen med datakryptering og DNS-lekkasjebeskyttelse.

Gratisversjonen av Avira Phantom VPN tilbyr deg også et begrenset servervalg. Men å kjøpe premiumversjonen vil få 1400 servervalg i 37 land over hele verden.

Avira Phantom VPN er kanskje ikke det beste valget, men hvis du leter etter et gratis alternativ, kan dette være det for deg.

Så dette er de beste Mac VPN-ene som gir en rask, privat og sikker tilkobling. Du kan også trygt koble til offentlig WiFi ved å bruke disse VPN-appene på din Mac. Hvis du vil foreslå en annen Mac VPN, gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply