Gratis apper for iOS og Android!

Gratis apper for iOS og Android!
© nextpit

Hvorfor bruke penger på noe når du kan få det gratis? Det er mange alternativer tilgjengelig på iOS og Android når det gjelder apper. Vanligvis har de bedre appene en pris, men noen ganger kan utviklere sjenerøst tilby sine betalte apper gratis.

Det kan imidlertid være vanskelig å forutsi når disse gratisappene vil gå tilbake til å bli betalt. Så hvis du finner en app du tror du vil like, anbefaler vi på det sterkeste å installere den før den går tilbake til å bli betalt. Denne listen oppdateres to ganger i uken og inkluderer ikke apper som har vært omtalt tidligere.

Selv om vi anstrenger oss for å sikre at disse appene ikke er laget for å kompromittere personvernet ditt eller lure deg, er det viktig å merke seg at noen av dem kan ha flere annonser og kjøp i appen enn du vanligvis møter. Vi gir ikke detaljerte anmeldelser for disse appene, men vi garanterer at de har en minimumsvurdering på 3,5 stjerner. Bare vær oppmerksom på at vi også har en annen artikkel kalt Ukens 5 beste apper som publiseres en gang hver uke.


Tips: Hvis du tror det er en app du vil bruke i fremtiden, men ikke trenger den allerede, kan du laste ned og installere den først før du avinstallerer den. Nevnte app vil bli ansett som “kjøpt” og tilgjengelig i appbiblioteket ditt for alltid.


Android-apper som er gratis i kort tid

Android-apper for produktivitet og livsstil

 • QR strekkode og skanner Pro ($1,99): Skann strekkoder og QR-koder enkelt ved å bruke denne appen.
 • Identifiser Dog Breeds Pro ($0,99): Vil du vite hva slags hunder som henger i den lokale hundeparken? Bruk denne appen for å ha det gøy!
 • Single Origin 2 ($0,99): Vil du mestre kunsten å brygge den perfekte koppkaffen? La denne appen hjelpe!

Gratis Android-spill

 • Tegneseriehåndverk ($1,99): Den uendelige kampen mellom orker og mennesker fortsetter i denne tegneserieaktige RTS-tittelen.
 • SPHAZE ($0,99): Et science fiction-puslespill som inneholder nydelig grafikk mens du guider roboter gjennom mystiske nye verdener.
 • Space Shooter: Galaxy Attack ($0,99): En intens shoot ’em up med mange fiendtlige skip å skyte ned.
 • Laser Tanks: Pixel RPG ($0,49): Elsker du å skyte rundt med stridsvogner? Du vil kunne gjøre det og så mye mer med dette søte lille spillet.
 • Evertale ($0,99): Utforsk vidstrakte landskap for å jakte på monstre, fange og trene dem. Send dem ut til kamp og få fremtreden og et godt liv!

iOS-apper som er gratis i kort tid

iOS-apper for produktivitet og livsstil

 • Luwi ($2,99): Bruk AI for å hjelpe deg med å lære nye ting hver dag med denne interessante appen.
 • Ubegrensede matematikkproblemer ($2,99): Vil du holde de små opptatt på en god måte? Hjelp dem med å løse disse matematikkoppgavene!
 • VICO Video Editor ($3,99): Rediger videoer uansett hvor du er, ved å bruke dette videoredigeringsverktøyet på iPhone.
 • Video Voice Changer Pro ($0,99): Bruk denne appen til å endre stemmen din for forskjellige videoer, og eliminere behovet for flere stemmeskuespillere.

Gratis spill for iPhone og iPad

 • Kort av Ijou ($0,99): Et kortspill for kortstokkbygger for å komme i gang og forhåpentligvis hekta på denne sjangeren.
 • Hoppende hest ($0,99): Du hater å bli temmet. Se hvor mange ryttere du kan kaste av deg i løpet av en viss tidsperiode?
 • Mathogen ($4,99): Et spill som er spesielt ment for barn, hvor du finner den rette boblen og spretter den. God, ren moro som også utdanner.
 • De fortryllede verdener ($2,99): Et puslespilleventyrspill hvor du beveger deg fra en scene til en annen, samler ledetråder og avdekker nye mysterier!
 • Wild Wolf Simulator Game 3D ($9,99): Føl og opplev hvordan det er å leve livet til en ulv i flokk!

Før du laster ned noen av de nevnte appene, anbefaler vi at du går gjennom appens detaljer i Play Store eller App Store. Dette er viktig fordi noen av disse gratisappene kan ha sine egne unike funksjoner eller ulemper.

Kjøp og annonser i appen: Ikke bli overrasket!

Vær forsiktig med både gratis og betalte apper, siden de kan skjule kjøp og annonser i appen. Dette er spesielt viktig når du laster ned spill for barn. For å unngå uventede problemer, bør du vurdere følgende råd:

 • Slik aktiverer du foreldrekontroll i Google Play-butikken
 • Slik barnesikrer du din Android-smarttelefon og -nettbrett
 • De beste appene for foreldrekontroll

Apptillatelser: Les det som står med liten skrift!

Noen applikasjoner bruker en smart taktikk for å generere inntekter ved å samle inn og handle din personlige informasjon. For å beskytte personopplysningene dine, anbefales det kun å gi nødvendige tillatelser for appfunksjonalitet. En grunnleggende vekkerklokke-app krever for eksempel ikke tilgang til kameraet eller kontaktene dine. På samme måte trenger ikke en lommelykt-app posisjonen din.

Vi håper disse anbefalingene vil hjelpe deg trygt å nyte gratis appnedlastinger på Android- og iOS-enheter.

Det avslutter listen vår for starten av uken. Hvis du har noen andre spennende Google Play Store- eller Apple App Store-anbefalinger som du vil dele med verden, vennligst gi oss beskjed i kommentarfeltet!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply