Pixel 8 kan ha våtskjerm adaptiv berøring

Pixel 8 kan ha våtskjerm adaptiv berøring
© nextpit

Google Pixel 8 (anmeldelse) ga store skjermoppgraderinger som en lysere utgang og tøffere beskyttelse. Imidlertid er maskinvaredelen bare én side av ligningen, siden det også var viktige tillegg i programvaren. Det inkluderer den automatiske gjenkjenningen for skjermbeskyttere som øker berøringsfølsomheten. Google kan øke dette nivået ved å tillate enda mer dynamisk berøringsrespons basert på de siste funnene.

Google har slitt med å holde kommende Pixel-funksjoner konfidensielle, med ufrigitte detaljer som noen ganger lekker. Utvikler Mishaal Rahman oppdaget kode i den siste Android 14 QPR3 (Quarterly Platform Release) Beta 1-oppdatering for utviklere og testere som antyder en oppdatert versjon av «Adaptive Touch»-funksjonen som for tiden er under utvikling.

Googles Pixel automatisk følsomhetsjustering av berøringsskjerm

I programvaren beskrev strengene modusen “vil automatisk tilpasse seg miljøet, aktivitetene og skjermbeskytterne.” Utvikleren tvang til og med funksjonen til å vises, som finnes i samme seksjon som den eksisterende adaptive touchen i skjermens innstillinger.

Bortsett fra dette, er det ikke mye annet som kan trekkes fra disse kodene og innstillingene. Men vi kan se for oss at Google får den automatiske berøringsfølsomhetsfunksjonen til å støtte andre forhold, som når du bruker hansker og når skjermen er våt, blant annet. For eksempel kan berøringsresponsen økes hvis hansker oppdages, mens våte skjermer kan redusere følsomheten for å unngå utilsiktede berøringer.

Google Pixel 8 (venstre), ved siden av den større Google Pixel 8 Pro (høyre)

Både Googles Pixel 8 og Pixel 8 Pro kommer med et lysere skjermpanel som støtter oppdateringsfrekvenser mellom 120 Hz. / © nextpit

Disse skjermfunksjonene er ikke helt nye på Android-smarttelefoner, mange produsenter har lenge introdusert moduser som hansker på. Når det gjelder søkegiganten, ser det imidlertid ut til at de tar det opp et hakk ved å automatisere når funksjonen skal være aktivert eller ikke, i det minste på Pixel-enhetene deres.

På dette tidspunktet er det uklart når funksjonen vil bli aktivert på disse Pixel-smarttelefonene eller hvilke modeller som spesielt får denne nye Adaptive Touch. Fra det vi vet, er det svært sannsynlig at dette vil støtte Pixel 8 og Pixel 8 Pro (anmeldelse) først, gitt at funksjonen allerede er bakt på duoen. Imidlertid er det sannsynlig at den nye modusen er assosiert med noen maskinvarekomponenter, noe som betyr at eldre modeller kanskje ikke engang får dette.

Ville du synes denne adaptive berøringsfunksjonen er nyttig, og som ikke-Google OEM-er også bør ta i bruk på enhetene sine? Gi oss beskjed om dine tanker om dette i kommentarene.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply