Slik bruker du ZEISS optiske innsatser med Apple Vision Pro

 • Hvis du bruker visuelle korreksjonsbriller, må du få et par ZEISS Optical Inserts reseptbelagte linser for å bruke din Apple Vision Pro.
 • For å sette opp ZEISS Optical Inserts for Apple Vision Pro, se etter inskripsjonen L eller R for å identifisere plasseringen. En hvit linje indikerer toppen av hver innsats. L- eller R-indikatoren skal peke innover nær neseryggen. Trykk forsiktig på linsen. Når den er plassert riktig, vil den festes magnetisk.
 • Når den er konfigurert, kalibrer innsatsene ved hjelp av sammenkoblingskoden som fulgte med esken.

Hvis du bruker elektriske briller, lurer du kanskje på hvordan du bruker Apple Vision Pro. Ikke bekymre deg; Apple har levert en løsning. Du kan kjøpe ZEISS optiske innsatser og pare dem med din Vision Pro.

Fra kravene til å sette opp reseptbelagte linser på din Apple Vision Pro, vi går gjennom alt. Så hvis du vil nyte en krystallklar oppslukende utsikt og eksepsjonell komfort, prøv ZEISS optiske innsatser i dag. Her vil jeg veilede deg om hvordan du bruker ZEISS Optical Inserts med Apple Vision Pro.

Hva er ZEISS optiske innsatser på Apple Vision Pro?

Apple Vision Pro er en banebrytende dings, men hvordan kan glassbrukere klare det? Jeg lurte på det samme, og det var da jeg kom over ZEISS Optical Inserts.

ZEISS er et anerkjent optisk selskap som samarbeidet med Apple for å lage Optical Inserts for Vision Pro. Disse er designet for å forbedre visuell ytelse og opprettholde øyehelsen til personer med reseptbelagte briller.

Hvis du opplever problemer med gjenskinn eller klarhet på din Apple AR/VR, kan ZEISS hjelpe. Du kan be om spesiallagde optiske linser for å fokusere på å korrigere synet mens du bruker Vision Pro.

Hvis du er forvirret om hvordan du kjøper dine reseptbelagte linser fra ZEISS og bruker de optiske innsatsene på din Apple Vision Pro, fortsett å lese!

Slik setter du opp ZEISS Optical Inserts for Apple Vision Pro

Først du må kjøpe et par personlige ZEISS optiske innsatser for din Apple Vision Pro. Apple vil stille deg noen spørsmål om øyehelsen din for best tilpassede resultater.

ZEISS optiske linser
Kilde: Apple

Etter det må du skrive inn Vision Pros Light Seal-størrelse og skanne en QR-kode på iPhone for å få målene til dine reseptbelagte linser. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre bestillingen.

Installasjonsinstruksjoner for ZEISS optiske innsatser
Kilde: Apple

Det er flere spesifikasjoner for å kjøpe innsatsene; vi diskuterer dem senere. Nå, når du har kjøpt de reseptbelagte linsene, følg trinnene som er diskutert nedenfor:

Par ZEISS optiske innsatser med Apple Vision Pro

 1. Plasser Apple Vision Pro på en flat overflate.
  • Pass på at den er plassert inne i dekselet.
 2. Velg et objektiv og hold det i kantene for å unngå fingeravtrykk eller flekker.
 3. Se etter inskripsjonen L eller R for å identifisere posisjonen.
 4. Den hvite linjen på linsen indikerer hver innsatss topp.
 5. Plasser innsatsen med L- eller R-indikatoren pekende innover nær neseryggen.
 6. Trykk nå linsen forsiktig.
 7. Den vil magnetisk feste seg til porten når den plasseres riktig.
 8. Gjenta det samme for andre optiske innsatser også.

Merk: Du må installere to linser på Vision Pro selv om du bare har synskorreksjon for ett øye.

Slik kalibrerer du ZEISS optiske innsatser på Apple Vision Pro

Vi er ikke ferdige ennå. Etter at du har plassert de optiske innsatsene, må du pare dem med Apple Vision Pro. La oss gjøre enheten klar til bruk.

 1. Trykk og hold inne toppknappen for å starte øyeoppsett på Apple Vision Pro.
 2. Se deretter på sammenkoblingskoden som fulgte med innleggene.
  Det vil starte linseparingsprosessen.
 3. Etter bekreftelse vil din Vision Pro være klar til å gå!

Hvis Vision Pro ikke viser en melding, må du konfigurere de optiske innsatsene manuelt. For det, trykk på toppknappen fire ganger og velg Pair New Optical Inserts når du blir bedt om det. Deretter trykker du på Digital Crown og skriver inn sammenkoblingskoden.

Når øyeoppsettet er ferdig, vil Vision Pro be deg om å sette opp håndbevegelsene dine.

Apples offisielle video: Sette opp ZEISS Optical Inserts for Apple Vision Pro

Ting du bør vurdere før du kjøper ZEISS optiske innsatser

Dessverre er det ikke så lett å få tak i ZEISS Optical Inserts for Apple Vision Pro. Du må følge regelverket før du kan bestille disse reseptbelagte linsene.

Men ikke bekymre deg; Jeg vil gjøre denne prosessen enkel for deg. Følg instruksjonene nedenfor, og hvis du passerer gjennom kvalifikasjonskriteriene, kan du bestille optiske innsatser på kort tid.

 • Få en fullstendig manifest refraksjonsrapport fra øyelegen din. Den bør inkludere dine behov for avstandskorreksjon, angitt separat på samme reseptark.
 • Utløpsdatoen for lesingen.
 • Navn, lisensnummer og signatur til legen din.
 • Utstedelsesdatoen for synsundersøkelsen din.

Hvis du ikke har en lege ennå, ikke bekymre deg. Registrer deg for din brilleresept hos ZEISSog du er i gang med kravene på kort tid.

Basert på innspillene dine, vil disse linsene koste deg rundt $99 til $149. Du kan enten bestille dem med Apple Vision Pro eller separat.

Begrensninger ved bruk av Apple Vision Pro med reseptbelagte linser

Mens Apple Vision Pro tilbyr bekvemmeligheten til AR i en nyskapende pakke, har den sitt sett med begrensninger med ZEISS optiske innsatser. La oss raskt gå gjennom disse slik at du kan ta en informert beslutning.

 • Selv om sjansene er lave, kan det hindre brukerens evne til å engasjere seg fullt ut med Vision Pro. Dette gjelder spesielt for personer med komplekse resepter eller høy astigmatisme.
 • Hvis det til og med er et lite kompatibilitetsproblem mellom ZEISS-objektiver og Apple Vision Pro, kan det potensielt resultere i kompromittert visuell klarhet.
 • Brukere kan føle ubehag ved å bruke Apple Vision Pro over lengre tid.
 • Du kan oppleve problemer som redusert kontrastfølsomhet eller glorier rundt gjenstander når du bruker Apple Vision Pro gjennom reseptbelagte linser.
 • Heldigvis, hvis du bruker kontaktlinser, trenger du ikke optiske innlegg for Apple Vision Pro.
Fungerer Apple Vision Pro med briller?

Dessverre kan du ikke bruke Apple Vision Pro mens du bruker briller. Du må komplettere den med ZEISS optiske innsatser.

Er ZEISS reseptbelagte linser bra?

ZEISS er en velkjent og anerkjent linseprodusent som er anerkjent for å produsere optiske produkter av høy kvalitet som gir klart syn og holdbarhet. Så ZEISS er den offisielle merkevarepartneren til Apple Vision Pro for å hjelpe de med synshemming.

Slipp gjennom en klar visjon!

Avslutningsvis, bruk av ZEISS optiske innsatser med Apple Vision Pro forbedrer den visuelle opplevelsen din betraktelig. Ved hjelp av en autorisert optiker kan du få en tilpasset resept for å kjøpe linsene og deretter enkelt feste dem til din Apple Vision Pro.

Hvis du har problemer med Apple Vision Pro, gi meg beskjed i kommentarene nedenfor; Jeg hjelper deg gjerne!

Les mer:

 • Slik lager du din Persona på Apple Vision Pro
 • De beste Apple Vision Pro-appene du må laste ned
 • Slik kobler du Mac til Apple Vision Pro

Lesere som deg hjelper til med å støtte iGeeksBlog. Når du foretar et kjøp ved å bruke lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet provisjon. Les ansvarsfraskrivelse.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply